Mannheim life

Expatträff. 

God morgon!

Igår var jag och tre kollegor på en expatträff (personer som bor utomlands kallas expatriots) i Ludwigshafen. Det var en svensk kollega som brukade gå på detta som bjöd in. Det var trevligt men vid 23 beslutade vi oss för att gå vidare till ett område som heter Jungbusch i Mannheim. Vi gick till ett ställe som hade jättebra drinkar så det blev en drink där och ett glas vin på ett annat ställe innan hemfärd vid 0130. 

Nåt som var väldigt ovant var att man fick röka inne. Det är tydligen ok så länge man har en skylt och det är 18 års åldersgräns. Så idag luktar kläderna och peruken rök. Peruken som jag har nu är en syntetperuk och drar åt sig väldigt mycket lukt så idag får det bli tvättning och vård av den.

Nu ska jag fortsätta att titta på alpint och äta frukost. Får nog bli ägg och kaviar, tur ikea finns så man kan få sina svenska specialiteter!  Hörs senare!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: