Everyday life,  Mannheim life

Celebrity smile

I höstas så bestämde jag och Petter, min sambo, att vi skulle bleka tänderna. Min kära svärmor är tandhygienist och kunde hjälpa oss med detta. Första steget var att gjuta skenor som sedan blekningen skulle vara i. Måste säga att det var lite smått obehagligt med så mycket grönt gegga i munnen men vad gör man inte för ett filmstjärnesmile 😉 Såhär såg det ut när vi gjöt skenorna

tandblekningNär vi fått skenorna fick vi spruta i lite blekninggel i dem och sedan sova med dom på natten. Efter första natten kändes det ok, det ilade lite i tänderna men det var inga problem. Efter andra natten dock fick jag galna ilningar i tänderna så jag fick ta paus ett par dagar innan jag gjorde det igen. Kan tillägga att det inte är farligt med ilningarna, bara obehagligt. Vi gjorde det cirka 5 nätter och sedan blev det tyvärr inte av. Men nu när jag är i Mannheim så har jag börjat igen, men den här gången kör jag bara på kvällarna cirka två timmar så att jag inte ska få sådana ilningar igen. Så, nu hoppas jag att jag till våren och sommaren kommer ha vita fina tänder!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: