Everyday life

Min kärlek

Nu måste jag faktiskt få skryta lite. Min älskade sambo och bästa vän Petter har landat ett så otroligt bra och roligt jobb. Han har kämpat så mycket sedan han tog examen 2013 med att söka jobb och åter och åter igen resa sig upp efter att ha fått många nej. Det är så otroligt tufft att söka jobb idag, även om man har pluggat 5 år på universitetet så betyder inte detta att man automatisk har lätt att få jobb. Men han har kämpat på och förra våren kom han in på Santa Maria och har arbetat med produktdata sedan dess. Kanske inte det roligaste arbetet eftersom det är marknadsföring som är hans passion men otroligt lärorikt och ett mycket bra företag att komma in sig på.

Så dök äntligen möjligheten upp för honom att komma in på marknadsavdelningen. En tjänst som produktchef kom ut och han passade verkligen som handen i handsken för tjänsten. Men det har varit några otroligt nervösa veckor här för man vet aldrig. Man kan tro att man är perfekt för en tjänst och ändå får man nej så vi försökte verkligen hålla nere förväntningarna och bara ta det som det kommer. Men i fredags fick han beskeded att han fick tjänsten.

Petter, du är värd detta mer än någon annan och jag är så sjukt glad och stolt över dig! Nu ska vi fira ordentligt när du är här i Mannheim <3

798212_10151436326298735_489422522_o

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: