Everyday life,  Mannheim life

Vandring 

Vi har haft ytterligare en fantastiskt dag bland vingårdarna här i Tyskland. Vi började dagen med en vandring bland vingårdarna från byn vi bor i, Rüdesheim, till en annan för att sedan åka båt tillbaka. Hotellet packade en ryggsäck med en vinflaska åt oss som färdkost så vi stannade på ett par bänkar på vägen och njöt. Det är fantastisk landskap här och måste vara ännu härligare när vinrankorna är fulla av druvor också. 

 

Nu väntar den sista fyrarättersmiddagen här. Det är verkligen brutala portioner så inte direkt avvägt för att man ska äta fyra rätter så det brukar sluta i matkoma. Efter middagen idag ska vi dock prova en lokal specialitet också, Rüdesheimer coffee, som innehåller en sprit som är gjort på riesling och heter Asbach, socker, kaffe och grädde. Blir spännande att prova! 

Ha en fin kväll! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: