Everyday life

Förkylning. 

Dålig uppdatering här under påsken. Men har spenderat all min tid och fokus på min älskade pojkvän som varit här. Vi har haft det helt underbart på vår slottsweekend och jag kommer uppdatera er mer med bilder och berätta vad vi har gjort. Är så glad att han varit här men var otroligt tufft att säga hej då igår.  Tråkigt nog fick jag världens förkylning i helgen och vi fick åka runt i massa små byar för att till slut hitta ett ”nödfallsapotek” som var öppet. I Tyskland är verkligen ALLT stängt när det är ”feiertag” och det var ju långfredagen. Men när vi till slut hittade stället köpte jag halva apoteket. En förkylning skulle verkligen inte få stoppa mig från att njuta av mat och vin. 

Jag köpte en medicin som vi känner till från Österrike (och som vi kommer ta med hem några flaskor) som heter MediNait. Det är sjukt bra! Man tar det tre kvällar i rad och sedan är det västra av förkylningen puts väck. Det är en härlig blandning av medicin och 18% alkohol så man sover som ett barn vilket såklart hjälper till i processen att bli frisk 🙂 har känt mig mycket bättre men idag vet jag inte om jag fått ett bakslag. Varit supertrött och haft huvudvärk.. Eller så kanske det har med pollen att göra. 

Det är verkligen vår här idag efter ett par lite kallare veckor och idag fick det bli barfota i skorna för att fira. Riktigt härligt är det och i helgen ska det bli sommarvärme med över 20 grader. Får verkligen hoppas att förkylningen inte kommer tillbaka nu, behöver verkligen köra ett löppass snart med och inte komma ur form eftersom jag tränar för att springa Midnattsloppet i augusti. 

Trevlig kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: