Everyday life,  Mannheim life

Pollen

Min förkylning som började förra fredagen har fortfarande inte riktigt släppt taget. Men just nu är det mest nästäppan som är värst. Dock börjar jag fundera på om det inte är pollen som spökar också. De senaste dagarna har vi haft nästintill sommarvärme med uppemot 25 grader på dagarna och sol. Detta har såklart gjort att naturen fullkomligt exploderat. Jag har haft en buske utanför mitt fönster som har slagit ut nåt otroligt de senaste dagarna så såhär ser det ut nu  

 Nu blir det en lugn kväll framför tvn och lite körsbärsgodis och bubbel. Svårslaget 😉  Så håller jag tummarna för att jag känner mig helt hundra och kan bege mig ut på en löprunda imorgon! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: