Alopecia,  Everyday life,  Mannheim life

Schweiz. 

Nu är jag på väg till Schweiz för säljkonferens till torsdag kväll. Ska bli väldigt spännande att se hur det är och kommer säkert att bli väldigt lärorikt. Jag ska dessutom ha en liten session själv på tyska så det kommer definitivt bli en utmaning! Många av säljarna pratar tydligen väldigt dålig engelska så då är det bara för mig att köra på tyska. Även om man vet att allt är dubbat här nere så blir man ändå lite paff när man sätter på tvn och tex ”How I met your mother” visas och det är helt andra röster än man är van vid. Det är faktiskt otroligt bra som vi har i Sverige och det ger oss verkligen en fördel med engelskan att inte dubba allting. 

Stället vi åker till i Schweiz heter Schenkon och ska vara väldigt fint och ligga precis vid en sjö där man också kan se alptoppar. Härligt att få se lite alper eftersom jag inte fått se det alls i år i och med att vi inte åkt på någon skidresa till alperna i år… Ska visa er sen hur det ser ut där vi ska vara!

Hoppas ni får en bra start på veckan! 

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: