Everyday life,  Mannheim life

Första presentationen på tyska. 

Känner verkligen att jag börjar komma in i tyskan nu. Presentationen jag hade idag gick bra och jag fick till och med applåder. Man måste verkligen bara våga prata så kommer det. Sedan om det inte är helt korrekt är väl inte hela världen. Känns som att man i skolan lär sig så oändligt mycket grammatik att det istället hämmar dig när du ska prata för du är så rädd att det ska bli grammatiskt fel. Det struntar jag i nu och kör på bara! Jag har ju verkligen ett perfekt tillfälle att bli riktigt bra på tyska nu.  

Sitter och tar det lite lugnt på balkongen nu på mitt hotellrum innan vi ska åka iväg på middag hela gänget ikväll. Ska bli väldigt trevligt och säkerligen gott också. Jag måste bara igen säga hur mycket jag älskar alperna. Spelar ingen roll om det är sommar eller vinter, man blir helt lugn i själen av bara åsynen.  

En dag hoppas jag verkligen att jag och Petter kommer kunna ha en egen lägenhet i närheten av Innsbruck. Det vore drömmen. 

Nu blir det lite uppfräschning innan jag ska iväg. Hoppas ni får en fin kväll!

PS. Glömde säga att vi dessutom har ungefär 20 grader i skuggan idag☀️ underbart! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: