Everyday life,  Mannheim life

Schenkon

Alltså det är så underbart att vara i Schweiz och för första gången i år få se lite alptoppar. Det är en så rogivande syn och verkligen älskar det sedan jag bodde Innsbruck 2011-2012. Men man blir ju också brutalt skidåkningssugen av bara synen men det får vänta tills nästa säsong.  

Kontoret här är också väldigt snyggt och modernt plus att de har en Nespressomaskin. Kan inte bli så mycket bättre än såhär va? 🙂 

   

 Jag njuter i vilket fall och det är oroligt roligt att få vara här. Kvällen igår bestod av en aperol spritz och en god middag tillsammans med kollegor. Fick äntligen en fiskrätt som var helt fantastisk, nästan Göteborgklass, och gott med något lite lättare än det vanliga kött, sås och kolhydrater! Kan inte klaga på utsikten från min balkong på hotellet eller 

 Life is pretty good right now! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: