Everyday life,  Mannheim life

Cailler choklad.

Idag är jag tillbaka på kontoret i Mannheim efter fyra intensiva dagar Schweiz. Det var otroligt roligt och lärorikt att få vara med på säljkonferensen! Innan vi åkte hem stannade vi vid en mataffär i Schenkon och köpte med oss lite choklad. Det finns en choklad i Schweiz som ska vara väldigt god som heter Cailler. Jag köpte tre kakor och har testat en av dem, med kaffe. den var otroligt god faktiskt men inte så speciellt som jag trott 🙂

FullSizeRenderIkväll blir det bara att ta det lugnt, måste först bara tvinga mig ut på en löprunda. Blivit alldeles för få pass eftersom jag var sjuk och nu Schweiz hela veckan. Men idag ska jag springa. Så är det bara.

Fick ett glatt meddelande också igår, min nya peruk har kommit till Carl M Lundh. Men eftersom jag bor här nere så kommer de klippa in den lite grann och så får Petter hämta ut den. Man blir alltid så glad när en ny peruk har kommit och jag är så nyfiken på färgen. Väljer ju alltid olika i princip och denna gången är det mer åt det röd/orange håller. Såhär såg den ut på en lite tuss när jag beställdbaldie (5)

Jag åker hem den 30 april och över helgen så då ska jag visa er hur den ser ut. Blir kanske perfekt att ha på min gudsons dop? Vi får se!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: