Everyday life,  Mannheim life

Mannheim Career Fair

Idag har jag tillsammans med bland annat min traineekollega Katharina stått på manmheim universitets arbetsmarknadsmässa. Många var nyfikna på GO! Programmet och det var väldigt roligt att träffa så många studenter. Måste dock säga att det är otroligt skönt att stå på andra sidan nu och inte vara den som är på jakt efter ett jobb 🙂  

På vägen hem stannade jag till för att köpa lite solkräm. Ja, det är så varmt så att man behöver solkräm här nere. Det är som Sverige i juni-juli, fantastisk härligt. Solkrämerna här nere är dock sjukt billiga så jag blev skapligt förvånad när jag kollade på prislappen. Men det tackar vi verkligen för! 

Nu blir det lite käk innan kvällens löprunda!   

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: