Alopecia,  Everyday life

Haglöfs Vassi Q Suit

Så äntligen i helgen fick jag komma hem och prova min efterlängtade skidoverall från Haglöfs. Jag måste ju medge att jag var sjukt nervös inför att se den och prova den då jag la en hel del pengar på den utan att ens prova den. Men till min glada överraskning så blev den nästan bättre än förväntat om det nu är möjligt då mina förväntningar var skyhöga. I två år har jag suktat efter denna skönhet och nu är den äntligen min.      Enda nackdelen är väl bara att man blev otroligt skidåkningssugen just nu och det känns ju inte så bra när det snart är sommar och alla skidresor ligger långt, långt fram i tiden… Men men det är bara att härda ut och vänta. Ett som är säkert är att jag kommer synas i backen i vinter i varje fall 🙂   Nytt hår fick jag också när jag kom hem som ni kan se på bilderna. Det är en CyberHair från Carl M Lundh. Imorgon får ni se lite fler bilder på den och jag ska även förklara vad det är för typ av peruk. Ha en fin kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: