Everyday life,  Mannheim life

Full rulle 

Oj vilken vecka jag haft. Flög tillbaka till Mannheim i söndags efter en helg i Sverige och hade massor att göra på jobbet inför en torsdag – fredag i London där vi träffade vår byrå för ett briefmöte. Det var otroligt kul att vara där och hann även med lite shopping på Victoria Secrets och en fika på Starbucks. Flög hel sent fredagkväll och upp igår och drog raka vägen till Frankfurt för en dag med Sara.   

 Jag blev väldigt glatt överraskad över Frankfurt. Vet inte riktigt vad jag hade föreställt mig men det var en otroligt mysig stad med härliga caféer och restauranger. Vädret hade vi verkligen på vår sida och det är nästintill sommarvärme här nu! Idag blev det också upp rätt tidigt och iväg för brunch i Mannheim med lite vänner. Mycket trevligt! 

Nu är jag hemma igen och ska ta det lite lugnt, sitta i solen och jobba lite för denna veckan blir en kort arbetsvecka då min kära mamma kommer hit på tisdag kväll 😀

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: