Everyday life

Home sweet home

Ja, det är verkligen home sweet home. Även om Göteborg har bjudit på ett otroligt dåligt väder sedan jag kom hem. Idag är det fullkomlig storm, ösregn och 12 grader. Det var lite av en smärre chock eftersom jag de senaste tre månaderna gått utan jacka och barfota i skorna typ. Men som sagt, verkligen home sweet home.

Det är fullt upp på jobbet på en gång, vilket dock är kul 🙂 jag gillar ett högt tempo så det passar mig perfekt. Var dock lite sliten efter helgens Summerburst. Höjdpunkten var helt klart Axwell Ʌ Ingrosso som avslutade på fredagen. Avicii som avslutade på lördagen var också bra och det blir ju på ett sätt automatiskt bra när man har många bra hits,  men det kanske inte var en av hans bästa dj-prestationer… Bjuder på ett par bilder i alla fall.

Karin 2 (1)

Karin 2

Ha en bra kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: