Alopecia,  Everyday life

Dålig uppdatering

Förlåt för extremt dålig uppdatering den senaste tiden. Det har varit otroligt mycket med allt sedan jag flyttade hem. Känns nästan som jag varit hemma i en månad när det bara är lite drygt 1 vecka. På jobbet är det bara att hoppa rätt in i projekten igen så det är verkligen fullt ös men väldigt roligt! I måndags fyllde jag år också så i helgen firade vi mig med familjen. Ska visa er alla fina presenter jag fick sen!

Idag kände jag för att byta peruk på jobbet också så idag fick det bli min korta, bruna, lite vågiga peruk. Så kul att ha alla mina peruker igen och kunna snurra runt. Men det blir ju en del förvånade miner på jobbet. Dom flesta vet ju redan om att jag har peruk eftersom jag brukar ha olika peruker flera gånger i veckan men de nya vet ju inte om det. Så då blir det som sagt lite förvånade miner och man får förklara att man har alopecia och berätta vad det är för något. Så här ser jag i alla fall ut idag

IMG_0016

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: