Everyday life

Tomtom runner

Sedan februari har jag kommit igång med löpning ordentligt. Jag anmälde mig till Midnattsloppet då också för att få en liten extra motivation och det har verkligen hjälpt. I början fick jag rätt ont i kroppen av löpningen eftersom jag var så ovan och i Mannheim hade jag heller inte något gym så då var det löpningen som gällde. Sedan dess har jag sprungit cirka 2 gånger i veckan och det har känts så skönt att äntligen komma igång med träningen igen ordentligt efter några år på universitetet med väldigt oregelbunden träning. På summerburst märkte jag definitivt bra resultat av träningen också. De andra åren har jag i princip gråtit när vi gått därifrån för att jag haft så otroligt ont i ryggen men den här gången kände jag ingenting. Helt sjukt skönt alltså och snacka om bra motivation att ryggen blir bättre av det när jag har sådana problem i vanliga fall. 

I födelsedagspresent önskade jag mig en löparklocka då som jag fick av min kära sambo. En TomTom Runner, rosa såklart 😉 igår var jag ute och provsprang med den och den är riktning bra! Nu hoppas jag få ännu mer motivation att träna som bara den i sommar så jag kan få ett bra resultat på Midnattsloppet. 

 

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: