Resor

Prinsbröllop 

Vilken dag! Jag och mamma började med att äta lunch på stan och sedan inhandla lite vatten, snacks och campingstolar. Sedan bar det av till det kungliga slottet. Där fällde vi upp stolarna för att förbereda oss på att vänta cirka 4 timmar på att få se vår prins och nya prinsessa.  

Det var en fantastisk härlig stämning på gatorna. Själva bröllopet och vigseln såg vi på SVT play och OJ vilken klänning. Helt fantastisk vigsel också! Var nog inte många ögon torra där inte 😉 så äntligen efter vigseln fick vi se brudparet! Kortegen gick såklart otroligt fort men vi hade tagit platser precis framför en trappa där de sedan stod och höll ett litet tal och pussades <3  

  
Har en del fler bilder från kameran men de får ni se senare! Nu ska vi ge oss in till stan och äta lite middag.

Ha en underbar lördagkväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: