Everyday life

Ny säng

Då har jag och Petter äntligen slagit till och köpt oss en ny säng. Vi har verkligen tyckt om våran gamla säng men den känns som att den började bli lite för liten nu, den är 120 cm bred, men vi har haft den 4,5 år. Men nu kände vi att det var dags för en uppgradering så i förra veckan åkte vi till en outlet som de har i Kållered med bra sängar. Där hade de ett märke som heter Jensen. I vintras när vi var uppe i Trysil så sov vi i den skönaste sängen vi någonsin legat i och den var av märket Jensen. Därav hade vi ett gott öga till sängarna och när vi då hittade en väldigt fin kontinentalsäng i 180 cm för halva priset så slog vi till. IMG_0041

Så igår fick vi hjälp av våra älskade vänner Kristel och Jonatan att hämta den, köra hem den och montera den. Vi tog ett par höga ben så att man ska få den där hotellkänslan men vi funderar på om det kanske blev lite väl högt. När man sitter på kanten så sitter man och dinglar med benen och frågan är om man kommer att gilla det i längden. Vi kan byta till ett par 10 cm lägre ben så vi får se hur vi gör. Samtidigt känns det ju verkligen som att sova på hotell när sängen är lite högre så det är mysigt också.

Nu ska jag packa min väska för imorgon 0640 tar jag tåget med ett par kollegor till Köpenhamn där vi ska observera ett par fokusgrupper vi gör för ett projekt på jobbet. Blir nog väldigt intressant men jag ser inte fram emot att gå upp så tidigt….

Ha en härligt kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: