Everyday life

Midsommar och sommarfest

Midsommar firade vi hos våra älskade vänner Jonatan och Kristel ute i Dingle. Det var väldigt mysigt med mycket god mat, umgänge och såklart bebismys med Hugo. Eller ja, han kanske inte är bebis så länge till, 6 månader blev han i söndags <3 Han är verkligen ett litet charmtroll och vi är stolta gudföräldrar!

hugo

I måndags hade vi sommarfest med jobbet, sjuk skoj. Vi skulle åka ribb-båt från Klippan och precis när vi ska åka så kommer vår Team SCA båt in mot hamnen så vi beslutade oss för att följa med dom och åka bredvid in till hamnen. Så coola tjejer som klarat av hela Volvo Ocean Race! Vi är bra stolta! Sedan bar det av ut i norra skärgården med slutdestination Björkö där vi åt en fantastisk middag och drack gott vin och såklart bubbel. Blev en del så igår var en riktigt seg dag men det var det värt 😉IMG_0115 IMG_0113 IMG_0108

Ikväll är det Petters tur att vara på sommarfest så jag passar på att baka bröd här hemma! Tror jag ska försöka raka mitt huvud idag med för håret växer så det knakar kan jag säga. Det är väldigt långt nu och bara i vägen under peruken… Ska försöka fota lite så ni kan få se.

Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: