Alopecia,  Everyday life

Balkonghäng

Igår fixade vi till det lite mer på vår balkong. Köpte ett olivträd och lite mer blommor. Tycker vi har fått till det riktigt mysigt därute nu! Hoppas bara inte allt dör när vi går på semester och åker till Italien/Slovenien 1 vecka…

Är så skönt också att ha en balkong med noll insyn. Då kan jag enkelt bara ta av mig peruken där och lufta huvudet lite. Väldigt skönt!! Ska dock beställa ett par turbaner i helgen och en som man kan bada i eftersom jag är så rädd för att bränna mig annars. Mitt huvud har ju inte direkt varit i solen mycket så det är antagligen rätt känsligt…

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka till brorsans sommarstuga och umgås där. Min kusin Hanna och hennes dotter Elsa är där också så det ska bli väldigt roligt att träffa dem. Blir inte alltför ofta tyvärr… Imorgon ska vi hänga på Liseberg också med barnen. Greta har längtat heeeela sommaren så det ska bli kul att få ta dig henne!

Ha en härlig helg!

Baldie
Baldie
blogg (7)
Myshörnan
Olivträdet vi köpte
Olivträdet vi köpte
blogg (3)
Tomater
Mynta
Mynta
Lite färg också bland allt grönt
Lite färg också bland allt grönt
<3
<3
Fredagsfika
Fredagsfika

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: