Everyday life,  Food&Wine

Snart semester

Ja, snart är det äntligen dags för mig och Pettar att gå på semester. Det har varit aningens segt att gå på semester så sent som vi gör i år, å andra sidan har det inte gjort någonting då vädret varit kasst och det är rätt skönt att kunna jobba utan massa folk och möten på kontoret. Men på fredag morgon lyfter vi i vilket fall mot Venedig tillsammans med Hanna och Fredrik. Där ska vi sedan spendera en natt för att åka vidare mot Verona en natt och sedan ut till en vingård på Italienska landsbyggden i närheten av Gardasjön. Sedan avslutar vi med tre dagar i Slovenien med sol och bad. Längtar sjukt mycket nu alltså! Väderprognosen säger 34 grader och sol i princip hela tiden så värme kommer vi nog få så det räcker och blir över 🙂

Venedig
Verona
Portoroz
Gardasjön

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: