Alopecia,  WIg care

Peruktvätt

Det är otroligt smidigt att ha peruk och det är ännu smidigare  när man har flera olika peruker att ha. Då kan man växla mellan dom vilket gör att de inte blir smutsiga så fort = behöver inte tvätta så ofta. Man blir verkligen lat när det kommer till det 🙂 Så, häromdagen behövde jag verkligen tvätta igenom mina peruker. Har skrivit ett inlägg om hur det går till ockå här.  Det var bra att tvätta igenom perukerna och det är smidigt när man har flera av samma sort. Dessa är syntetiska peruker vilket gör att jag kan använda samma shampoo och balsam till dem. då kan jag tvätta dom två och två, lite mer effektivt. tvätt

Perukerna jag tvättade var två långa och två korta. En av de långa är rätt sliten, den jag hade i Mannheim hela våren så den försöker jag har nu när jag tränar för att inte slita på de nya. I somras har jag också beställt lite turbaner som jag tänkte visa er som är väldigt skönt att ha när man inte orkar ha peruker. Hade inte på mig peruker många gånger i somras när vi var på Rörö en vecka. Då var det perfekt med dessa! Visar mer hur de ser ut imorgon!

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: