Everyday life

Midnattsloppet 2015

Igår var det då dags. Midnattsloppet 2015. Efter att ha varit otroligt aktiv under grundskolan där handboll var en stor del av mitt liv så har träningen blivit väldigt nedprioriterad under mina 5 års universitetsstudier. Därför bestämde jag mig, med lite pepp från brorsan, att anmäla mig till Midnattsloppet i mars. Efter det kom jag igång ordentligt med träningen och jag har snittar två gånger i veckan med löpning. Eftersom jag bodde i Mannheim hela våren och inte hade tillgång till något gym så var löpningen en bra träningsform. I början tyvärr jag det gick bra men på slutet nu har det gått segare. Min bästa tid på 10 kilometer innan igår var 1 h 20 min 6 sekunder. Jag var riktigt besviken på den tiden men såg loppet igår som ett bra avstamp att ha en tid att slå nästa år. Banan är ju känd för att vara otroligt tuff med många backar så målet var att komma under 1 h och 20 minuter. 

Jag var extremt taggat igår och gick ut i ett bra tempo och hittade en bra rygg att följa. Beslutade mig också att gå uppför masthuggsbacken för att spara lite på kroppen. Jag sprang i mål på tiden 1 h 13 minuter och 2 sekunder och jag är sååå nöjd och stolt över över mig själv. Slå mitt personbästa med 6 minuter och 56 sekunder kändes helt galet och dessutom på den banan. Nu är jag sjukt motiverad att fortsätta springa och förbättra mig ännu mer till nästa års lopp! 

Brorsan och jag

Min svägerska Christina och jag
 
Mina tider
  
 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: