Alopecia

Turbaner

Som jag skrev i veckan så har jag köpt ett par turbaner från märket Christine som ni kan läsa om här. Jag köpte tre olika, två vanliga och en simmössa. Den första här nedan är en i bambu och den är otroligt skönt. Har inte använt den så mycket ute än så vet inte riktigt hur varm den är men som sagt, otroligt skön är den. Tycker att färgen blev väldigt bra ockå även om jag var tveksam när jag beställde.

Turban 001
95% bamboo viscose, 5% spandex, färg 295 ocean blue
Turban 002
95% bamboo viscose, 5% spandex, färg 295 ocean blue

Den andra ville jag ha i lite mer färg, så det fick bli en i korall med lite gula mönster. Det är lite annat material i den, tror denna är 100% bomull så den är inte lika mjuk men ändå väldigt skön. Den är inte lika flexibel i materialet så flikarna kan jag bara snurra en gång runt huvudet och får sedan knyta i nacken. Den ovan kan jag snurra två varv och knyta på huvudet istället eftersom tyget är mer töjbart.

Turban 003
plisserad bomull & vadderat foder, färg 365 coral w. wave
Turban 004
plisserad bomull & vadderat foder, färg 365 coral w. wave

Den sista jag köpte var som sagt var en simmössa. Den var finare än vad jag hade väntat mig. Om man tänker sig vanliga simmössor så är dom ju extremt tajta och jag tycker man känner sig rätt ful i dom för att vara helt ärlig. Men den här var väldigt, väldigt fin. Den är lite rynkad på sidorna och den känns lite mer fluffig vilket jag gillar, Den kommer nog bli perfekt när vi ska snorkla i Dominikanska Republiken i november/december 🙂

Turban 006
Simmössa i nylon/spandex, färg 383 dark blue
Turban 005
Simmössa i nylon/spandex, färg 383 dark blue

Ska inviga simmössan i Barcelona också som jag åker till på onsdag så ska ge ett utlåtande om den efter det med!

2 kommentarer

 • Ulrika Kloo

  Hej! Jag använder också turbanernas som du skriver om men undrar vart du har beställt dem? Själv har jag bara kunnat köpt dem när jag legat inne på Sahlgrenska eftersom jag inte bor där det finns någon butik i närheten skulle önska jag kunde beställa fler på nätet.
  MVH Ulrika

  • karinnordberg

   Hej Ulrika!
   Jag har köpt turbanerna via min mamma som är frisör faktiskt. Tyvärr har hon ingen webshop men jag hoppas att det snart ska finnas så att man kan beställa på internet. Riktigt dåligt utbud annars… Hoppas du hittar någon!
   Mvh,
   Karin

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: