Alopecia

Inspiration

Jag älskar att inspireras av andra människor som har alopecia och som har modet att gå utan sin peruk. Jag tycker att det är så häftigt och jag tror det är något som verkligen behövs när man har den här sjukdomen. Eftersom informationen är så knapphändig i sjukvården så får man själv söka efter mycket information på nätet för att få veta mer och få inspiration av andra.

Därför blev jag så otroligt glad när jag slog på TV4s program Vardagspuls igår. I programmet medverkade en person som heter Linda Landenberg. Hon arbetar i vanliga fall som doftexpert men igår var hon med i programmet för att prata om alopecia. Ni som har hängt med ett tag vet att jag var ganska så kritisk i mitt inlägg kring programmet Malou efter tio i våras där de pratade om sjukdomen. Känslan i hela det programmet var väldigt negativ. Men detta alltså! Hon berättar om alopecia på ett så otroligt bra, informativt och inspirerande sätt. Att hon dessutom är görsnygg utan sitt hår är ju en inspiration i sig!

TACK Linda och TV4 för ett fantastiskt bra inslag! Ta gärna en kik på klippet nedan.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: