Alopecia

Bald in Barcelona

Som jag skrev om i somras här badade jag utan min peruk i Gardasjön. Det var säkert 10 år sedan jag gjorde det sist så det var verkligen en galet skön känsla. Frihet. När jag i slutet av augusti var på en resa till Barcelona med mina tjejkompisar så tog jag ytterligare ett steg. Efter mycket pepp från tjejerna så gick jag ut en kväll utan min peruk. Tror min puls gick i 150 hela kvällen och till en början var det rätt jobbigt. Många blickar från människor såklart men jag försökte att inte tänka på det och bara gå med huvudet högt. Ju längre kvällen gick desto mindre tänkte jag på det. Men jag hade aldrig någonsin klarat det utan min tjejers support. Ett stort steg för mig verkligen!

barcelona (4)
Skräckblandad förtjusning
barcelona (3)
Sofia, jag och Elina
barcelona (5)
Satt bredvid min vän Frida. Varandras motsatser i hårväxt 🙂
barcelona (6)
Man får ju bjuda lite på sig själv 🙂

4 kommentarer

  • Nathalie

    Karin jag vill bara säga att du är en otroligt vacker människa både på in-och utsidan. Det är oerhört starkt av dig att dela med dig om din sjukdom. I mina ögon är du en riktig powerwomen och jag både respekterar och avundas ditt mod. Glöm aldrig att du är vacker oavsett hår eller inte

  • Pernilla

    Vilken fin blogg du har och vilken härlig förebild du är! Har själv dragits med sjukdomen mer eller mindre i ca 10 år. Just nu mer, tyvärr. Att se dig peppar och stärker mig!. Kram och ha det fint!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: