Everyday life

Du lever inom mig

November är här men i förra veckan, 29 oktober, firade jag min tredje namnsdag med namnet Viola. Ett namn jag tagit för att hylla min farmor. Min älskade farmor.

farmor

Oktober var också månaden för Rosa Bandet och galan ”Tillsammans mot cancer”. Som jag berättade om i mitt första inlägg (som ni kan läsa här) så fick jag min alopecia efter en vår för 12 år sedan där min farmor, farfar och faster gick bort inom loppet av tre månader. Det var fruktansvärt. Allt på grund av den där jävla cancern. Det gör fortfarande ont att jag inte kan ta upp telefonen och ringa dem. Siffrorna i telefonnumret är nog något som för alltid kommer vara inpräntat i mitt huvud. 0581-52069. Jag är så tacksam och glad att få ha dessa personer i mitt liv. Deras kärlek var enorm, ett tecken på det är via mitt guldhalsband som hänger runt min hals, läs mer om det här.

När jag tittade på cancergalan så framförde Albin och Mattias Andréasson en låt som heter Du lever inom mig. Alla intäkter från låter går till Cancerfonder. Därför köpte jag självklart låten och har gjort en hyllningsfilm till mina älskade änglar. Ta gärna en titt, minns era änglar och kom ihåg att inte ta något för givet. Fuck Cancer.

*På grund av upphovsrätt kan jag inte lägga ha musiken i klippen men slå på den första videon med låten och sedan den andra*

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: