Everyday life

Firande

Igår var vi hemma hos min bror och min svägerska Christina. Hon fyllde år i veckan så kalas väntade. Var mycket trevligt och så mycket god mat och fika som vanligt. Av oss fick hon en bruléebrännare och ett hudvårdskit från Rituals! Grattis igen Christina!

DSC_0490
Christina & jag

På kvällen sedan var vi på spelkväll hemma hos Anna och Andreas tillsammans med Hanna och Fredrik. En väldigt trevlig kväll som avslutades med att gå hemåt i ett Göteborg som stormade värre än på länge! Idag står det packning på schemat… Vi flyttar om två veckor vilket innebär att vi har en hel del att göra fram tills dess. Men det ska bli så underbart att flytta och flytta in i ett hus dessutom känns ju helt surrealistiskt. Äntligen får vi lite yta och framför allt 5 minuter ifrån brorsan och familjen. Kan ju inte bli så mycket bättre!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: