Alopecia

Nya peruker

Nu börjar det bli dags för mig att skaffa några nya peruker. De jag har använt i cirka ett år nu är syntetperuker. Jag har haft tre stycken sådana och sedan min peruk från Carl M Lundh som är i Cyber Hair, mer om den typen av peruk här. Men syntetperukerna nu börjar bli väldigt slitna i topparna och de blir väldigt toviga. Helt enkelt dags att byta ut. Syntetperuker tycker jag är väldigt bra om man gillar att byta ofta och ändra frisyr och färg då de inte håller så länge om man vill att de ska vara fina.

När jag köpte sist så hade jag sådan tur att min kompis Elina som då bodde i Boston kom hem över förra julen och köpte då med sig peruker till mig från USA. Denna gången har jag lika tur i att min kompis Devin ska åka hem till Florida i februari så hon tar med perukerna hem. TACK Devin! Jag har de senaste tre gångerna jag har beställt peruker beställt från Wigs by Pattis Pearls. Den är verkligen jättebra och det finns många olika videor så man kan se färgerna på perukerna som oftast (eller alltid) inte riktigt stämmer överens med produktbilderna från leverantörerna. Jag har också det tre senaste gångerna jag har beställt valt märket Jon Renau. Jag tycker de gör fantastiska peruker och de känns moderna. Deras lace front är helt fantastisk och de ser väldigt naturliga ut. Jag tycker ändå att man märker klasskillnad. Jag har beställt peruker tidigare från ebay från Asien som inte har något märke på sig men jag tycker att de blir fula otroligt snabbt, även om de känns fina från början (vilket alla peruker gör). Den stora skillnaden är också nätet i pannan (lace fronten) och hur den ser ut längs kanterna. På de perukerna jag har köpt från ebay har det synts rätt mycket så det har varit svårt att sätta upp håret osv. Lace fronten gör även att det ser ut som man har ett riktigt hårfäste vilket jag tycker är väldigt snyggt! Vad som är rätt tråkigt är att det är svårt att hitta märket Jon Renau i Sverige så jag försöker passa på när jag har vänner och bekanta som åker till USA.

Det blev två favoriten jag beställde den här gången

Kristen wig från Jon Renau i färgen Shaded Praline
5C81525D-11ED-4722-958D-5701358C6A73
Peruken på mig från förra nyår
Amber wig från Jon Renau i färgen Shaded Peaches & Cream
IMG_2203
Peruken på mig när jag bodde i Tyskland

Tycker de är så snyggt gjorda också med en mörkare färg i botten. Kan verkligen starkt rekommendera Jon Renau för er som funderar på att köpa peruker online. Hör gärna av er om ni har frågor!

3 kommentarer

 • Pat

  Hej!
  En liten fråga gällande Jon Renau. Lite sugen att testa dem men som du skriver, svåra att få tag på i Sverige.
  Hur upplever du dem i jämförelse med Carl m Lunds sortiment? Ex Belle Madame? Mest prisskillnad eller även kvalitet?
  Ha toppenkväll!

  • karinnordberg

   Hej självklart!! Jag tycker nog att kvaliteten är bättre än en vanlig syntet hos Carl M Lundh och mer prisvärt. Så tyvärr definitivt det är värt. Men jag brukar lägga upp det som så att jag beställer en cyberhair eller liknande från Carl M Lundh eftersom som man inte kan köpa den någon annan stan och jag upplever att de har bra kvalitet och sedan komplettera med syntetperuker från Jon Renau. Det upplägget tycker jag är klart bäst hittills 🙂 ha en fin kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: