Året 2015

Året 2015 – April

Då har vi kommit till april månad och det var en riktigt, riktigt bra månad!

  • Det började med påskledighet och Petter kom på besök. Vi hade bokat in en långweekend på ett fint hotell i den lilla (men dock väldigt turistiga) byn Rüdesheim. Vi åkte runt i området där och provade viner och åt god mat. En riktigt kvalitetsweekend som var helt fantastiskt!
IMG_2216
Rundvandring på vingård
DSC_2459
Promenad bland vingårdarna ovanför Rüdesheim
DSC_2468
Vår i Tyskland
DSC_2456
Paradiset 🙂
  • Efter en fantastisk påsk så hade min kompis Sara flyttat ner till Tyskland och bodde inte så inte så långt från Mannheim så vi tog en dagstur till Heidelberg, där drottning Silvia kommer ifrån. Min kompis Laura som bor i Mannheim visade oss runt!
DSC_2502
Sara och Laura i Heidelberg
DSC_2514
Heidelberg
DSC_2548
Riktig tysk middag 🙂
DSC_2525
Uppe vid det gamla slottet
  • Lite senare i april var det dags för Frühlingsfest i Stuttgart som Laura tog med mig på. Det är som Oktoberfest fast på våren. Det var verkligen så galet och så roligt att få uppleva det. Gigantiska öl, tyska folkvisor blandat med housemusik, dans på borden och lederhosen och dirndl. Helt sjukt kul alltså!
heidelberg (5)
Jag och Laura med två gigantiska öl 😉
heidelberg (8)
Gänget som var med!
  • Jag åkte också till Schweiz och var med på min första konferens och höll i en presentation inför cirka 20 personer på tyska. Jag var väldigt nervös men det var en kul utmaning och det gick jättebra!
IMG_2357
Varmt och härligt på balkongen på hotellet
IMG_2345
Fick en härligt skymt av alperna

April var alltså en väldigt hektisk månad men väldigt roligt. Den flög verkligen fram!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: