Everyday life

Hej mitt vinterland 

Ja idag kan man verkligen säga att snön kom med besked till Göteborg. Vaknade i morse och gjorde oss i ordning men insåg rätt snabbt att det skulle vara lönlöst att ta sig till jobbet idag. Trafikkaos, inställd kollektivtrafik och tåg och försenade flyg. Kändes som ett bra val när man hörde om kollegor som fick gå till jobbet eller att det tog ett par timmar att ta sig dit. Vår gata blev heller inte plogad förens alldeles nyligen så kom inte ut med bilen heller. Så kan det vara och då är det väl tur att vi har jobb som gör att vi kan jobba hemma!

Framsidan

 

Baksidan

Men fint är det i alla fall och man blir inte lite skidåkningssugen. Tur vi ska till Sälen på torsdag och Italien v.9!

Hoppas ni har det bra i snökaoset!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: