Everyday life

Summerburst & mors dag

Avslutade förra veckan med att gå på Summerburst efter två intensiva med sjukt roliga inspelningadagar med jobbet. Filmade till 3 filmer som ska in i en e-learning som jag projektleder. Väldigt kul men som sagt sjukt intensiva dagar med cirka 23 timmars jobb på 2 dagar. Känns dock som det kommer bli hur bra som helst så det var i perfekt stämning jag och Petter sedan begav oss mot Summerburst. 

Blev en kanonkväll med Axwell^Ingrosso som avslut. Lika bra som alltid alltså!​

​På lördag hämtade vi sedan upp mamma som kom hit med tåget och körde direkt ut till Skephult och Håkan och Christinas stuga. Blev hamburgergrillning, båttur och häng där på lördagen. 

Jag och brorsan
Kerstin <3
Petter & Greta
På söndagen var det mors dag och det skulle såklart firas. Men först 0730 tassade en pigg Greta in till mig så det blev att gå upp i soffan och mysa till Barnkanalen innan de andra kom upp vid 9. Lunch blev potatisgratäng, lövbiff och ett dunder-vitlökssmör till mamma 😉

Mamma på sparrisvandring utanför Mannheim förra året

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: