Alopecia,  Wigs

Kinaperuk

Jag har tänk att prova på att köpa några peruker från Kina för att se hur kvaliteten är på dem. Priserna är ju rätt stor skillnad mot hemma så definitivt värt ett försök. Det som är bra är att jag också har min mamma som är frisör och kan hjälpa till att styla och klippa dem för de verkar inte vara så stylade när man får dem. Så, den första jag köpte ser ut såhär


Första intrycket måste jag säga är väldigt väldigt bra. Med lite mer styling och klipp så blir det nog bra. Men det stora testet är ju givetvis hur länge den håller och hur siten den blir snabbt. Ska visa i ett annat inlägg hur min Jon Renau peruk ser ut efter cirka 30 dagar användning vid håret i nacken som hänger ner på ryggen. Ni som har peruk vet att det är där det gärna blir ett fågelbo. Ska också visa er hur den här peruken ser ut invändigt och även hur den såg ut i lacen i pannan när jag fick den som jag nu har klippt till. 

Är på väg till Karlstad nu och glömde kameran hemma så inlägget får komma i veckan! Ha en go fredagkväll! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: