Alopecia,  kosmetisk tatuering,  Ögonbrynstatuering

Nya ögonbryn 

Mina ögonbryn har varit väldigt svaga ett bra tag men jag har inte velat gå iväg och fylla i dem för jag har velat göra om formen och placeringen lite. Så idag var jag iväg på konsultation till ett ställe som heter Skönhetskliniken i Göteborg. Träffade en tjej som hette Annika som var väldigt trevlig. Jag har hört om stället via flera personer och även sett att de behandlar många med alopecia. De gör dessutom sjukt snygga och verklighetstrogna ögonbryn så det ska nog bli bra. 

Förväntansfull innan konsultation!

Vi kom överens om att jag ska ta bort brynen först med laser så det blir på måndag och sedan ska det läka 5-6 veckor innan jag kan tatuera in nya! 

Testmålde lite bryn

Vi testade att måla på bryn för att känna efter och se hur man ska flytta högra brynet som nu sitter ovanför muskeln vilket är lite knäppt. Kommer ju givetvis inte se ut såhär men kanske mer såhär

bild lånad fr Skönhetsklinikens instagram

Så snyggt att det verkligen kan se ut som hårstrån. Ni får givetvis följa med på resan och se hur det blir 🙂

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: