Everyday life

The blue family 

Igår var vi ute ett helt gäng från jobbet. Det var workshop hela dagen med kollegorna från Danmark och Finland och på kvällen hade vi alltså bokat middag. Vi har jobbat sjukt mycket allihopa inför en väldigt viktigt presentation som var i måndags så det var otroligt härligt att få gå ut och bara umgås och ha trevligt! 


Hela gänget här på Mr. P. 

Det har varit helt fantastiska veckor på Beiersdorf och NIVEA. Jag är så glad att jag hamnade just där. Men det är också helt otroligt utmanande. Varje dag och varje minut måste jag pusha mig själv för att leverera även om jag har långt ifrån all information och kunskap. Det har verkligen varit att kasta sig med huvudet före in i alla arbetsuppgifter och från dag ett leverera. Jag som person trivs bra i en sån miljö även om pulsen ibland går upp ordentligt för man inte har full kontroll. Som den strukturmänniska jag är försöker jag då få ordning på min inbox och min todo-lista. Så oftast går det bra hoppas jag. I en sån här miljö är det såklart väldigt viktigt att känna att man har människor omkring sig som man kan lita på och har stöttning av och det har jag VERKLIGEN. Mina kollegor är fantastiska och även om man inte gör allt korrekt från början så får man alltid stöttning, feedback och råd. Eftersom jag själv varit chef över 30 konsulter under min tid på HandelsMarketing och har ambitionerna att bli chef igen eftersom jag älskar att analysera gruppbeteenden, dynamiker, motivationsfaktorer osv så reflekterar jag också mycket över det i olika situationer. Väldigt intressant. 


Men nu känns det SÅ skönt med en helg framför sig där man kan ladda batterierna igen! Trevlig fredag!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: