Everyday life

Helgen 

Alltså denna helgen har varit så skön. Mest kunnat ta det lugnt och vila upp sig efter hektiska veckor. När jag kom hem i fredags möttes jag av färska räkor, rosor och champagne. Behöver jag säga att jag har en bra sambo? Precis vad jag behövde som fredagskväll?? 


I lördags tog vi en lång sovmorgon, så välbehövligt och sov över 10 timmar! Men sedan gjorde vi oss i ordning och drog på bröllop. Eller på vigsel för Petters gamla klasskompis Anna som gifte sig med sin Erik. Var väldigt fint och kul att vara där! Bröllop är ju så vackert! 


Efter det har det hunnits med lite spacklande i sovrummet också och tvätt av typ alla mina peruker som var så välbehövligt! Hur har er helg varit?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: