Beauty,  Everyday life,  Nails

Nya naglar 

Idag har jag varit iväg och fixat nya naglar. Tycker det är så härligt att få unna sig det och pyssla om sig själv. Välbehövligt när övriga livet är rätt stressigt 😉 förra gången jag var där gjorde jag NIVEA-inspirerade naglar, så blått och silver blev det! 

Matchade produkterna rätt väl 😉 har ni inte provat denna produkten än förresten så gör det. Ljuvlig är den!!

Men idag var det dags för nya naglar då. Var sugen på lite mer diskrets färger innan lite mörkare höstfärger nästa gång. Såhär blev resultatet


Är SÅ nöjd och tyckte de blev så fina. Stenarna skiftar lite i grönt och rosa så supersnyggt! Jag går till Anna som jobbar på Lilly Nails här i Göteborg och har gjort så i drygt ett år nu. Hon är så duktigt och jag blir alltid sjukt nöjd! Så tips om ni vill göra naglar i Göteborg 🙂 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: