Food&Wine

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag och eftersom jag älskar att baka så blev det till att baka igår kväll. Hade varit en väldigt hektisk dag på jobbet så passade perfekt att få komma hem och ta det lugnt och ställa sig och baka! Bakade efter Roy Fares recept som var otroligt bra tycker jag. Ett annat intesse är att fota så därför får ni en fotobomb med kanelbullar dagen till ära??


Fyllningen är med mandelmassa, smör och kanel. Blev så gott och efteråt pendlade man bullarna för att behålla saftighet och få glans. Blev väldigt nöjd med dem så kan verkligen rekommendera receptet! Nu tittar jag på hela Sverige bakar där de för småkakor. Så nu skulle jag vilja ställa mig i köket igen och baka lite 😉 tur man har kollegor att bjuda på fika så man inte äter allt själv dock! Har ni fått några kanelbullar idag?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: