Lördagsmiddagen
Igår var jag sugen på att laga lite nya rätter och eftersom jag tittar på kockarnas kamp så fick jag inspiration till att göra gnocchi. Det är ju så otroligt gott! Så det fick det bli till middag. Inspirationen kom från Isabella i kockarnas kamp och receptet hittar ni här.
Sedan har har jag länge velat testa på att göra sufflé. På pappret verkar det lätt men det säga ju vara svårt i praktiken. Blev en hallonsuffle med recept av Roy Fares såklart. Receptet hittar ni här.
Jag blev väldigt nöjd och de reste sig fint. Är maräng som man blandar med hallonpuré och så ner i smörade och sockrade formar, in i ugnen på 170 grader 7-9 minuter och sedan ut och pudra med florsocker; NJUT!
Vad åt ni för gott?
Dela detta:
Fler inlägg
ÄNTLIGEN spinning
Oktoberfest och laser
Du kanske också gillar
Biskvier
14 november, 2016
El Fogon Playa del Carmen
6 december, 2017