Baldie,  kosmetisk tatuering,  Ögonbrynstatuering

Oktoberfest och laser

Igår var vi med jobbet på oktoberfest som anordnades på heden. Som tyskt företag passade det ju perfekt 🙂 jag blev såklart jätteglad att jag fick ha min dirndl på mig och min kollega Karolina lånade en annan kollegas frus dirndl. Såhär såg vi ut


Blev rätt sent och några öl så var segt att gå upp i morse… på eftermiddagen var jag också på konsultation för mina ögonbryn. Skulle se om vi behövde köra en vända till med laser eller ej. Beslutade att det behövdes och Lena på Skönhetskliniken hade tid direkt så vi körde på. Men var man inte tung i huvudet innan kan jag säga att jag blev det efteråt


Ser hyfsat sliten ut 😉 blödde en del idag men det gick bra. Fokus på andningen och så är det bara att köra på ett bryn i taget. Nu ska jag gå 6 veckor med läkning så får vi se. Kan vi tatuera då ska jag vänta ytterligare 6 veckor så huden får återhämta sig och sedan ska brynen dit. Så ungefär januari kanske det blir. 


Nu är det soffan, cheese balls och idol som gäller!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: