Everyday life

Garnier Moisture Bomb

I samarbete med Buzzador så har jag fått testa Garniers nya Moisture Bomb mask. Det är liksom som en ansiktsmask som är som ett helt stycke. Alltså ingen kladdig kräm som ska på ansiktet utan en färdig mask. Såhär såg man ut när den satt på, sjukt roligt 🙂 


Man skulle sätta på masken och sedan dra av en skyddsfilm och det måste jag säga var väldigt svårt. Så jag fick faktiskt ta hjälp av min kära sambo. Den var också väldigt blöt men när den väl satt på plats så satt den fast bra. Sedan satt den på i 15 minuter och sen bara att ta av och slänga i papperskorgen. Huden kändes väldigt fräsch efteråt så måste säga att jag blev glatt överraskad. Men som sagt lite jobbig att få på… Kul att prova dock 🙂 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: