Okategoriserade

Julfest 

Ja nu har december kommit och det känns ju helt galet. Samtidigt ÄLSKAR jag den här tiden på året. Älskar när man får plocka fram julpynt, laga julmat och julgodis, baka lussekatter och lyssna på julsånger. 

Bild på mitt bak tidigare i veckan.

Till jul och december hör ju också julfest till. Så igår hade vi julfest på jobbet. Det var SÅ kul alltså och alla är så taggade jämt så det blev en bra fest. Började med en båttur med paddan ända in till Liseberg. Verkligen mysigt. 

La till vid en av bryggorna inne vid hamnen på Liseberg och gick vidare till restaurangen som är som en tågstation. Vi fick sitta på olika platser varje rätt o h fick då dra en lapp med vagnsnummer och plats. Jättekul idé och roligt att få årets med så många olika under middagen. Sedan drog partyt igång på riktigt med dans i flera timmar. Vi traskade hemåt vid 0030 och jag tog bussen hem som gick direkt från korsvägen. Smidigt! 

Vandrade hem genom ett mysigt Liseberg.

Så skapligt sliten idag och håller nog på att få en förkylning.. hemma ska hem till brorsan på middag och få maten serverad så blir skönt??

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: