Okategoriserade

Lindesbergshelg

I helgen har vi varit hemma hos mamma i Lindesberg! Jag åkte dit direkt i från Sthlm i fredags eftersom vi var där på jobb torsdag-fredag. Petter körde upp och brorsan med familj också. Vaknade upp i lördags till ett otroligt vackert vinterlandskap


Så mycket snö och det har fortsatt vräka ner hela helgen. Så lite trist att lämna det och komma hem till barbacke… igår var vi också på en julmarknad utanför Lindesberg. 


Så fint och barnen skulle såklart göra snöänglar! På marknaden så hade de också en tomte som de tyckte var spännande. Efter en stund så gick tomten iväg bakom en husknut och Greta och Kerstin smög efter. Men när väl tomten kom tillbaka och Kerstin upptäckte det så blev hon så rädd lilla gumman så hon sprang allt vad hon hade. 


Hann ta ett kort innan jag fick upp henne i famnen. Otäckt det där med tomtar!
Petter tyckte också det var kul eftersom det låg vid en gammal övergiven gruva. Han gillar övergivna hus 😉 


Sedan åkte vi hem till Christer och träffade hela deras familj, mycket trevligt! Käkade hamburgare och umgicks innan vi begav oss till badhuset. Skönt att värma upp sig där och det blev mycket vattenrutchkana och lek. Badade flintis så en hel del blickar men försökte och inte bry mig om det alls så Greta skulle se att det inte är några problem. Var skönt att inte bry sig heller och bara ha kul med henne i vattnet även om det var lite jobbigt till en början. 


På kvällen blev det riktig julfika och på spåret som vi missade i fredags. Och lite fotografering av barn 


Idag har vi också vart ute mycket i snön och byggt snögubbe innan vi satte oss i bilen och rullar hemåt. Massa snö så lär ta ett tag men men. Fulladdad med energi ändå efter en fin helg med familjen! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: