Okategoriserade

Zara-peruk

Idag inviger jag en till ny peruk. Gillar den redan jättemycket faktiskt! Det är en peruk som kommer från Jon Renau (mitt favoritmärke) och det är peruken som heter Zara. 


Den har en riktigt schysst röd färg och färgen heter chocolate cherry. Man vet ju aldrig riktigt hur färgen kommer se ut men denna var definitivt en glad överraskning. 


Det absolut bästa med Jon Renau tycker jag är hårfästet. Ser ni vid min panna? Helt sjukt verklighetstroget och de gör det så bra! Denna har en lace front vilket gör att det ser så bra ut och lacen är väldigt bekväm också. Detta är verkligen en av de stora anledningarna till varför jag köper från varumärket jag känner till istället för som jag har gjort tidigare från Kina till exempel. Det är verkligen sån stor skillnad på hårfäste, hur håret faller sig och känslan av att ha den på huvudet. Så värt!

Denna är köpt på http://www.wigsbypattispearls.com/ och jag betalade 290 dollar ungefär så cirka 2600 SEK. 

Kommer man upp i den prisklassen är alla Jon Renau perukerna så värda det! 

4 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: