Okategoriserade

Påsk i Karlstad 

Nu sitter vi i bilen på väg hem till Partille igen efter en påskhelg i Karlstad. Skönt att komma hem och ändå vara ledig en dag till. 


Trodde knappt våra ögon när vi vaknade i fredags och tittade ut. Var som värsta julaftonsvädret. Minst 1 dm snö hade kommit och det snöade hela dagen! Men vi gjorde lite ärenden på stan och tog det lugnt så en skön dag för nedvarvning. Så igår var vi i Petters brors frus stuga i Svaneholm. Där kunde man knappt se att det snöat alls, ligger 1 timme från Karlstad och vi hade enorm tur på påskafton. Solen sken och vi kunde vara ute mycket. Var mycket bra foto moments så här kommer en bild bomb


En riktigt härlig dag tillsammans! Men som sagt nu är vi på väg hemåt igen. Solen skiner och känns att batterierna laddas ordentligt! 

Hoppas ni har en fin påsk!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: