Everyday life

Varit däckad 

Ja sedan förra torsdagen har jag inte varit bra i magen. Jag fick nån magvirus/magsjuka/matförgiftning som har varit enormt envist att bli av med. Jobbade tisdag och halva onsdag innan de skickade hem mig kritvit i ansiktet… jobbade sedan hemma under torsdag fredag och har successivt blivit bättre. Och IDAG är första dagen jag känner mig bra, ta i trä. Hoppas verkligen det får förbli så nu!! 

Trots detta så var vi och firade Håkan som fyllde 38 år i måndags i deras stuga och åt en ljuvlig smörgåstårta. Som magen visserligen inte gillade sen så har levt på rostbröd och smoothies och kokt ris efter det 😉 

Skaldjur och pepparrot
Lilla älsklingen som gillar fiske
Idylliskt

I helgen har jag varit gräsänkling då Petter varit på svensexa på Gotland för hans kusin Rasmus. Vi ska på bröllopet sedan vid Kristi himmelsfärdshelgen. Så jag har försökt att ta det lugnt så jag verkligen skulle bli frisk ordentligt nu. Fick dock lite ryck igår efter att jag suttit på altanen och lyssnat på ljudbok och åkte till IKEA och köpte utemöbler som vi pratat om så länge. Så det överraskade jag Petter med när han kom hem 🙂 


Idag har jag mest städad och fixat i ordning här hemma och tagit det lugnt. Hann mysa med Greta och Kerstin 1,5 timme på eftermiddagen också. Det knackade på när jag städade och så stod Greta där. Hon hade vart på barnkalas i närheten och så gick de förbi. Det är ju bara för underbart att bo så nära som vi gör <3

Men nu blir det sängen och ladda för en intensiv jobbvecka! Kram på er 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: