Söndagstvätt

På söndagar brukar jag ha tvättdag av mina peruker. Men nu var det över 2 veckor sedan jag kom mig för och gjorde det. Har varit massa jobb och när man har så många peruker att välja bland så blir det så lätt att bara ta en ren och inte tvätta den smutsiga peruken direkt. 

Fyra av dem 🙂

Tre till 🙂


Och den sista som är en cyberhair från Carl M Lundh. De övriga är alla från mitt favoritmärke Jon Renau. 

Tog en bra stund att få rent alla med schampo och balsam men gött nu. En av perukerna använder jag enbart till träning vilket jag tycker är väldigt bra. Då sliter jag inte på mina nya fina peruker och kan då ha en dedikerad till träning. Den blir såklart rätt sliten men brukar byta ut när en av de andra är rätt sliten så får den bli enbart träningsperik och så kastar jag den gamla!

Hur gör ni när ni tränar?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: