Everyday life,  Nails

Nagelfix

Igår var jag också fixade mina naglar. Jag har gått hos samma tjej, Anna på Lily Nail i snart två år. Jag hittade henne först via let’s deal men har sen blivit kvar för hon är så grym alltså. Hon gör så snygga naglar och jag är alltid extremt nöjd! De håller dessutom i över 5 veckor utan problem egentligen. Det är bara utväxten som inte blir så snygg men annars sitter de som berget och är hur snygga som helst. Här ser ni några av de naglar som jag haft 

Älskade hur marmornaglarna med guld matchade mitt mobilskal 😉 nu ska vi på bröllop i helgen så ville ha rätt stilrent och rent men såklart med lite glitter. Så detta blev resultatet


Fransk omber med typ champagnefärgat glitter på lillfingret och långfingret. 


Så nöjd!! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: