Okategoriserade

Sommar i Göteborg 

Sommaren har verkligen kommit till Göteborg med sol och klarblå himmel☀️helt underbart! Igår var vi lediga så då passade jag på att umgås med Susanne. Vår alldeles för längesedan vi sågs så var verkligen trevligt! Vi strosade runt vid Järntorget/Linné och käkade pizza och drack rosé i solen! Sedan gick vi förbi Råda glass


Där hade de glass med brynt smör smak. Kanske kan låta konstigt men alltså brynt smör smakar ju som kola så detta var ju helt himmelskt?? jättegod verkligen så har ni vägarna förbi är detta ett hett tips! 


Tog även grönt äpple sorbet som var god den med men brynt smör var bättre! 


Självklart skulle det förevigas??

På kvällen så ville vi såklart grilla när vädret är som det är så det blev flankstek från dalsjöfors med världens godaste santa maria krydda.


Om ni inte har provat denna GÖR DET NU! Den är underbart god. Chillimayo till är sjukt gott också 


Och inte minst soft bun, kimchi och koriander!


Underbar ledig dag verkligen!!! Nu ska jag göra mig i ordning och fixa frisyren till i morgon (verkligen en fördel med peruk att göra det dagen innan) då vi ska på bröllop för Petters kusin Rasmus och hans Elin. Ska bli så kul! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: