alopeci,  Alopecia,  Baldie

Rhodos

Vi är på Rhodos denna veckan tillsammans med Petters familj. 12 personer är vi 🙂 det är väldigt varmt här. På termometern står det cirka 33 grader i skuggan. Otroligt härligt att få lite sol, värme och bad. När det är såhär varmt på dagarna så är det omöjligt att ha peruk på sig tycker jag. Det blir så varmt och obekvämt. När jag badar brukar jag ha en badmössa på huvudet så jag inte bränner mig. Men det allra skönaste är såklart att vara helt utan och känna både vatten och vind mot huvudet. Så befriande och så skönt. Men visst är det folk som tittar. Såklart eftersom det är relativt ovanligt att inte ha hår. Men man får försöka ignorera, hålla huvudet högt och le mot dem. Lättare sagt en gjort men vissa dagar känner man sig starkare än andra och klarar av det! Känns skönt att ha stora glasögon på, det underlättar lite i alla fall 😉

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: